Регіональний пошук для множини рухомих точок - Терещенко, В.М.; Скляровський, С.Є. (Математичні машини і системи, 2011)
В роботі запропоновано структури даних у вигляді Вх-дерев для побудови ефективних алгоритмів регіонального пошуку на множині рухомих точок в евклідовому просторі Ed. В работе предложены структуры данных в виде Вх-деревьев для построения эффективных алгоритмов регионального поиска на множестве движущихся точек в эвклидовом пространстве Ed. A modification of data structures in the form of Bx-trees for constructing effective algorithms of regional search on the set of moving points in Euclidean space Ed is proposed.