Алгоритмизация нечетких многокритериальных задач выбора - Маляр, Н.Н. (Математичні машини і системи, 2011)
В роботе рассмотрен подход к решению нечеткой многокритериальной задачи выбора. Описаны алгоритмы и приведены примеры их реализации. У роботі розглянуто підхід до розв'язання нечіткої багатокритеріальної задачі вибору. Описано алгоритми та приведено приклади їх реалізації. An approach to the solution of fuzzy multi-criteria tasks of choice is considered. Related algorithms are described and examples of their implementation are given.