Пошук та стандартизація чисельних методів оцінки мікроскопічних зображень субстрат-залежних клітинних систем in vitro - Кунашев, Д.І.; Соловйов, С.О.; Трохименко, О.П. (Управляющие системы и машины, 2014)
Приведен метод стандартизации численных методов оценки микроскопических изображений субстрат-зависимых клеточных систем. Предложенный подход поиска и разделения изображений клеток дает достоверные результаты. The method of standardization of the numerical methods for evaluation of microscopic images of anchorage-dependent cell systems is presented. The proposed approach of finding and sharing the cells images gives the reliable results. Подано метод стандартизації чисельних методів оцінки мікроскопічних зображень субстрат-залежних клітинних систем. Запропонований підхід до пошуку та відокремлення зображень клітин дає достовірні результати