Концептуальні засади ідентифікації проблемних ситуацій функціонування транспортно-логістичної системи в умовах невизначеності та ризик - Бажан, Л.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Описані концептуальні засади ідентифікації проблемних ситуацій функціонування транспортно-логістичної системи, які обумовлені господарським ризиком. в умовах невизначеності та ризику Описаны концептуальные основы идентификации проблемных ситуаций функционирования транспортно-логистической системы, которые обусловлены хозяйственным риском. в условиях неопределенности и риска Conceptual basis of identification of problematic situations of transport and logistics system operation, which are caused by economic risk in conditions of uncertainty and risk.