Параметрична логістична модель планування роботи різних видів транспорту - Кутах, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Запропонована логістична модель планування роботи різних видів транспорту вантажної станції за умов ефективного використання вантажно-розвантажувальних механізмів, вантажних фронтів та складської обробки вантажів. Предложенная логистическая модель планирования работы различных видов транспорта грузовой станции в условиях эффективного использования погрузочно-разгрузочных механизмов, грузовых фронтов и складской обработки грузов. The proposed model of logistic planning of transport modes cargo station for the effective use of material handling equipment, commercial fronts and warehouse handling.