Фінансові ризики виконання результативних показників бюджектних програм у збройних силах України - Остапенко, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
У статті визначено та структуровано основні чинники виникнення ризикових ситуацій досягнення результативних показників бюджетних програм у Збройних Силах України. Проаналізовано вплив бюджетних ризиків на виконання бюджетної програм. В статье определены и структурированы основные факторы возникновения рисковых ситуаций достижения результативных показателей бюджетных программ в Вооруженных Силах Украины. Проанализировано влияние бюджетных рисков на выполнение бюджетной программы. Main factors of the occurrence of hazardous situation in the course of achieving of resulting indicators of budget programs of the Armed Forces of Ukraine are determined in the article. The influence of budget risks on the execution of budget program has also been analyzed.