Адаптивна модель прогнозування фінансового забезпечення структурних елементів збройних сил України - Чистик, О.М. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Представлено методичний підхід використання адаптивних моделей для прогнозування фінансового забезпечення структурних елементів Збройних Сил України. Наведено приклад застосування комбінованого прогнозу для аналізу затверджених прогнозних показників видатків із загального фонду державного бюджету на потреби Збройних Сил України із використанням моделі Брауна. Представлен методический подход использования адаптивных моделей для прогнозирования финансового обеспечения структурных элементов Вооруженных Сил Украины. Приведен пример применения комбинированного прогноза для анализа утвержденных прогнозных показателей расходов из общего фонда государственного бюджета на нужды Вооруженных Сил Украины с использованием модели Брауна. This article deals with methodical approach to use adaptive models to base the forecast of appropriate procedure for the structural elements of the Armed Forces of Ukraine. An example of the combined forecast for the analysis of approved prognostic indicators of expenditures from the general fund budget for the Armed Forces of Ukraine using Brown’s model is given.