Концептуальні засади стійкого розвитку лісових ресурсів України - Хитріна, Ю.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Стійкий розвиток лісових ресурсів розглядається з точки зору їх пропорціонального відтворення. Розглядаються критерії, які обумовлюють стійкий розвиток ліслгосподарства та індикатори, за якими визначаються ці критерії. Устойчивое развитие лесных ресурсов рассматривается с точки зрения их пропорционального воспроизведения. Рассматриваются критерии, обуславливающие устойчивое развитие лислгосподарства и индикаторы, по которым определяются эти критерии. Sustainability of forest resources is considered in terms of their proportional reproduction. Consider the criteria that determine sustainability lislhospodarstva and indicators, which are determined by these criteria.