Методичний підхід до інтелектуалізації моделювання процесів стабільного функціонування фінансово-кредитних установ - Кайдан, Л.І.; Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Обґрунтовано застосування ідей програмно-цільового методу до розробки узагальненої моделі підтримки управлінських рішень у фінансово-кредитних установах на основі сучасних автоматизованих банківських інформаційних систем. Запропоновано методичний підхід до формування та розвитку інтелектуалізації імітаційного моделювання процесів стабільного функціонування комерційних банків. Обосновано применение идей программно-целевого метода к разработке обобщённой модели поддержки управленческих решений у финансово-кредитных организациях на основании современных автоматизированных банковских информационных систем. Предложено методический подход к формированию и развитию интеллектуализации имитационного моделирования процессов стабильного функционирования коммерческих банков. Use of idea of target oriented approach for generalized model of maintenance management assurance based on automated bank information systems was substantiated. Technical approach for forming and development of simulation intellectualization of commercial banks' sustainable functioning processes was proposed.