Оптимізація управління обслуговуванням споживачів у складській системі - Пономаренко, Л.А.; Пономаренко, Ю.Л. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Розглядається завдання оптимального управління виконанням запитів на обслуговування оптовим складом великої торгової фірми при обмеженій кількості споживачів і наявності внутрішніх (фонових) завдань. Рассматривается задача оптимального управления выполнением запросов на обслуживание оптовым складом большой торговой фирмы при ограниченном количестве потребителей и наличии внутренних (фоновых) задач. The task of the customer’s demands control which nvolves big storage-house of the big firm is being considered. There are restrictions on the amount of customers and inner orders.