Інформаційна технологія електронно-процесингової системи миттєвих електронних платежів Easy Pay - Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Запропоновані методичні основи розробки та реалізації електронно-процесингової системи процесингового центру Easy Pay, в якій реалізована інформаційна технологія миттєвих електронних платежів, що базується на концепції відкритих систем. Предложены методические основы разработки и реализации электронно-процессинговой системы процессингового центра Easy Pay, в которой реализована информационная технология мгновенных электронных платежей, что базируется на концепции открытых систем. Methodical fundamentals are proposed to develop and support the electronic processing system of the processing center Easy Pay where information technology for instantaneous electronic payments was put into practice. This system is based on the concept of open systems.