Логістичні послуги транспортних систем в умовах глобалізації економіки - Кутах, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Розглянута основна концептуальна ідея логістики послуг, яка полягає в цілісному і системному сприйнятті об'єкта програми, в якості якого виступає транспортна система. Концепція логістичних послуг транспортної системи будується на головних принципах функціонування транспортної системи Рассмотрена основная концептуальная идея логистики услуг, которая заключается в целостном и системном восприятии объекта приложения, в качестве которого выступает транспортная система. Концепция логистических услуг транспортной системы строится на главных принципах функционирования транспортной системы Consider the basic conceptual idea of logistics services, which is a holistic and systemic perception of the application object, which acts as the transport system. The concept of logistics services transport system is based on the main principles of the functioning of the transport system.