Концептуальний підхід визначення та оцінки ризиків здійснення видатків державного бюджету на потреби Збройних Сил України в умовах нестабільності - Остапенко, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
У статті визначено та проаналізовано основні методи аналізу фінансових ризиків при здійсненні видатків державного бюджету на потреби Збройних Сил України. Наведено рекомендації по їх управлінню та мінімізації. Поставлені завдання для подальших досліджень у сфері ризикології фінансів Збройних Сил України В статье определены и проанализированы основные методы анализа финансовых рисков при осуществлении расходов государственного бюджета на нужды Вооруженных Сил Украины. Приведены рекомендации по их управлению и минимизации. Поставлены задачи для дальнейших исследований в области исследований финансовых рисков в Вооруженных Силах Украины The article defines and analyzes the main methods of analysis of financial risks in the implementation of the state budget spending for the needs of the Armed Forces of Ukraine. Recommendations for their management and minimization are given. Tasks for further researches in the field of financial risks of the Armed Forces of Ukraine are set.