Модель раціонального харчування військовослужбовців в умовах проведення часткової мобілізації Збройних Сил України - Сизов, А.І.; Жогіна, О.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Стаття присвячена застосуванню методів економіко-математичного моделювання при організації раціонального харчування військовослужбовців в умовах проведення часткової мобілізації. Статья посвящена применению методов экономико-математического моделирования при организации рационального питания военнослужащих в условиях частичной мобилизации. The article is devoted to application of economicalmathematical modeling methods for optimal soldier’s nutrition diet preparation under condition of limited financing.