Біометричні технології. Методи дактилоскопії - Мороз, А.О. (Математичні машини і системи, 2011)
У статті представлено загальний опис внутрішніх особливостей методів дактилоскопії, що набули найбільшого поширення біометричної технології. Детально розглянуті методи розпізнавання рисунка пальця та конфігурації приладів для їх здійснення. В статье представлено общее описание внутренних особенностей методов дактилоскопии, которые получили наибольшее распространение в биометрических технологиях. Подробно рассмотрены методы распознавания рисунка пальца и конфигурации приборов для их осуществления. The article covers the description of internal features that have become widely spread in biometric technology. The methods of fingerprint identification and configuration of equipment for the implementation of these methods are being described in details.