Інтелектуальні агенти пошуку релевантних прецедентів на основі адаптивних онтологій - Литвин, В.В. (Математичні машини і системи, 2011)
У статті розглянуто функціонування інтелектуальних агентів на основі адаптивних онтологій, які використовують прецеденти. Розроблено математичне забезпечення діяльності таких агентів. В статье рассмотрено функционирование интеллектуальных агентов на основе адаптивных онтологий, использующих прецеденты. Разработано математическое обеспечение деятельности таких агентов. The paper reviews the functioning of intelligent agents based on adaptive ontologies using precedents. A mathematical support of such agents is developed.