Дослідження паралельних версій алгоритму Флойда-Уоршала для SMP- та MPP-архітектур - Погорілий, С.Д.; Трибрат, М.І.; Вітель, Б.Ю. (Математичні машини і системи, 2011)
Створено паралельні версії алгоритму Флойда-Уоршала для SMP- і MPP-архітектур та досліджено і проаналізовано їх часові характеристики. Визначено доцільність застосування певної архітектури в залежності від розмірності задачі. Созданы параллельные версии алгоритма Флойда-Уоршала для SMP- и MPP-архитектур, исследованы и проанализированы их временные характеристики. Определена целесообразность применения определенной архитектуры в зависимости от размерности задачи. Parallel versions of the Floyd-Warshall algorithm for SMP-and MPP-architectures were created. Their temporal characteristics were investigated and analyzed. It was shown that the expediency of particular architecture usage depends on the dimension of the task.