Групові властивості систем керування третього порядку - Легенький., В.І.; Рудольф, Й. (Математичні машини і системи, 2011)
Досліджуються групові властивості систем керування третього порядку, зокрема, питання існування твірної функції симетрій. Изучаются групповые свойства систем управления третьего порядка, в частности, вопрос существования производящей функции симметрий. We study group properties of third order control systems, especially the problem of existing so-called symmetry generating function.