Розподілене моделювання в EMS на основі архітектури HLA - Казимир, В.В.; Сіра, Г.А. (Математичні машини і системи, 2011)
Пропонується технологія інтеграції потужного формального апарата Е-мереж та ієрархічного агрегатного підходу, застосованого в системі імітаційного моделювання EMS, в архітектуру високого рівня HLA для проведення розподіленого моделювання з метою дослідження систем зі складною структурою. Предлагается технология интеграции мощного формального аппарата Е-сетей и иерархического агрегатного подхода, примененного в системе имитационного моделирования EMS, в архитектуру высокого уровня HLA для проведения распределенного моделирования с целью исследования систем со сложной структурой. The technology of integration of the powerful formal E-nets device and hierarchic aggregate approach which is used in the system of simulation use of EMS, in High Level Architecture (HLA) for distributed modeling applied by research of complex structure systems is proposed.