Спогади про О.Г. Івахненка - Ковальчук, П.І. (Індуктивне моделювання складних систем, 2013)
Велике щастя, якщо в науці, мистецтві чи спорті ви зустрічаєте Людину, яку згодом починаєте називати – Учитель. Одного разу він бере вас за руку, веде і переливає вам свої знання і вміння, наснагу і силу своєї творчості. І ви починаєте рухатись спочатку під дією його Енергії, а потім відкриваєте свій Шлях.