Experimental Verification of Internal Convergence of Iterative GMDH Algorithms - Zosimov, V. (Індуктивне моделювання складних систем, 2013)
Описана організація мультидоступу до програмного комплексу моделювання складних систем. Використання багатозадачних операційних систем дозволяє запускати на багатопроцесорних (багатоядерних) комп'ютерах паралельне обчислення декількох задач, шляхом виділення для обчислення кожної задачі окремого ядра процесора.. The paper describes multi-access method organization to computing system of complex systems modeling. Operating system multitasking allows you to run on multiprocessor (multi-core) computer multiple tasks in parallel by assignment a separate processor core for each task Описана организация мультидоступа к программному комплексу моделирования сложных систем. Использование многозадачных операционных систем позволяет запускать на многопроцессорных (многоядерных) компьютерах параллельное вычисление нескольких задач, путем выделения для вычисления каждой задачи отдельного ядра процессора.