Заскельна VI (Колосовська) в Криму: нові дані до вивчення верхньої пачки культурних шарів - Степанчук, В.М.; Матвіїшина, Ж.М.; Журавльов, О.П. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті представлено попередні результати вивчення верхньої частини відкладів стоянки Заскельна VI (Колосовська) в Криму за даними 2005 року та наведено результати палеонтологіч-ого вивчення колекцій решток тварин із верхніх шарів пам’ятки. At the article is showed results of researching the top part of deposits station Zaskelna VI in Crimea for information got in 2005 year. In this article also is given results of paleontological investigation, some fragments of collection was investigated in the top layer station.