Інтер’єр жител заліщицької локальної групи за матеріалами поселення Глибочок Борщівського району Тернопільської області - Черновол, Д.К.; Сохацький, М.П. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття присвячена дослідженню трипільських жител заліщицької локальної групи за матеріалами поселення Глибочок Борщівського району Тернопільської області. The article is devoted to researching trypillian dwelling
of Zalishchyky’s group for material from settlement
Big Glybochok of Borshchiv regions.