Матеріали до археологічної карти Борщівщини - Дудар, О.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття присвячена археологічному дослідженню і складенню археологічної карти Борщівського району. The article is devoted to archaeological excavation and forming archaeological map of Borshchiv’s region.