Нові знахідки епохи бронзи на Буковині - Ільків, М.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті поданий новий матеріал епохи бронзи, виявлений в результаті досліджень, проведених співробітниками Чернівецької філії ДП «ОАСУ» на Буковині. The article presents facts of new finds of the Bronze Age in Bukovina, discovered during the archaeological investigations of Chernovtsy branch «DP OASU» in Bukovina.