Про групу пам’яток висоцької культури на півночі Західного Поділля - Ільчишин, В.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті подано фізико-географічну характеристику досліджуваного регіону, порівняльну характеристику виявлених пам’яток, короткий опис
зібраного матеріалу. Зроблено попередні висновки,
щодо датування досліджуваної групи пам’яток. At the article presents physiographic characteristic
of investigated region, comparative characteristic
of found settlements, short description material, done
conclusion concern investigated group of settlements.