Вивчення Б.О. Тимощуком старожитностей культури карпатських курганів на Буковині - Шманько, О.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті поданий аналіз значення робіт
Б.О. Тимощука для дослідження пам’яток І половини І тисячоліття н. е. на Буковині. The article reviews works by B.O.Tymoshchuk devoted
to researches of ancient sites of the Carpathian
burial mound culture in Bukovina.