Предмети пізньоантичного імпорту в старожитностях Буковини у першій половині І тис. н. е. - Пивоваров, С.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті розглядаються питання взаємодії населення Буковини з пізньоантичним світом. This article is devoted to the question of interaction
between population of Bukovina and Antique world in
the first part of the first century.