Нові дослідження пам’яток черняхівської культури на півдні Середнього Подніпров’я - Башкатов, Ю.Ю.; Шита, Т.М. (Археологія і давня історія України, 2010)
На півдні Середнього Подніпров’я під час досліджень пам’ток черняхівської культури, які проводилися з 1960 по 2008 рік, було виявлено суто поселення. Матеріал дав можливість продатувати їх
кінцем ІІІ-поч.ІV століття н.е. On the south territory middle territory of the
Middle Dniper while excavation monuments of the
chernyakhiv culture which have been excavated from
1960 to 2008 years. Here was found only settlements.
Material gave opportunity to date them by the end
III — beginning IV c. AD.