Унівська лісова гута та її виробництво - Берест, Р.Я. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття присвячена дослідженням скляного виробництва XVI—XVII ст. у володіннях Унівської Святоуспенської лаври. The article is devoted investigation of glasswork XVI—XVII c. on the territory of Univ’s Lavr.