Вероятностная оценка надежности структуры сложной системы - Ратобыльская, Д.В. (Математичні машини і системи, 2012)
Предлагается применение нового метода исключения для оценки надежности структуры сложной системы. Приводятся результаты сравнения работы методов наложения, исключения и метода Монте-Карло при анализе надежности структуры сложной системы. Пропонується застосування нового методу виключення для оцінки надійності структури складної системи. Наводяться результати порівняння роботи методів накладення, виключення і методу Монте-Карло при аналізі надійності структури складної системи. Use of the new method of exclusion for the estimation of reliability of a complex system is proposed. The results of overlay methods performing comparison, the exclusion method and the Monte Carlo method in the analysis of the reliability of structure of a complex system are shown.