Дослідження функцій ураження об'єктів різних класів для задач цілерозподілу - Комарова, Л.О.; Невольніченко, А.І. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті представлені результати функціонального аналізу залежностей «бойовий ефект - витрати засобів» для об'єктів вогневого ураження різних класів і рекомендації щодо їх використання для формалізації типової задачі оптимального цілерозподілу та її вирішення в АСУ військами (силами). В статье представлены результаты функционального анализа зависимостей «боевой эффект - затраты средств» для объектов огневого поражения различных классов и рекомендации по их использованию для формализации типовой задачи оптимального целераспределения и её решения в АСУ войсками (силами). The results of the functional dependency analysis "combat effects - the cost of funds" for fire damage objects of different classes and use recommendations for the typical mission formalization of optimal target assignment and its solution by automated troop and command system are given in the article.