Визначення і формалізація основних показників гарантоздатності живучих комп'ютерних систем керування на основі ймовірнісно-фізичного підходу для їх проектної оцінки і прогнозування - Сербін, В.Г.; Сухомлин, А.І. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті розглянуті питання щодо визначення і формалізації основних показників гарантоздатності живучих комп'ютерних систем керування на основі ймовірнісно-фізичного підходу. Приведені узагальнені методики розрахунку основних показників гарантоздатності живучих комп'ютерних систем керування для їх аналізу, проектної оцінки і прогнозування. В статье рассмотрены вопросы определения и формализации основных показателей гарантоспособности живучих компьютерных систем управления на основе вероятностно-физического подхода. Приведены обобщенные методики расчета основных показателей гарантоспособности живучих компьютерных систем управления для их анализа, проектной оценки и прогнозирования. The questions of definition and formalization of the main indicators of dependability survivable computer control systems based on the probabilistic-physical approach were regarded. The generalized calculation methods of the main indicators of dependability survivable computer control systems for their analysis, engineering estimate and prediction were introduced.