Інформаційна технологія побудови системи OFDM-FHSS на основі оптимальних частотно-часових сигнально-кодових конструкцій - Зайцев, С.В.; Яриловець, А.В.; Назарук, В.Д. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті розроблена інформаційна технологія побудови системи OFDM-FHSS на основі оптимальних частотно-часових послідовностей та кодів Рида-Соломона. Використання розробленої інформаційної технології на практиці дозволить підвищити завадостійкість та зменшити складність реалізації засобів радіозв'язку, які використовують технологію OFDM-FHSS. В статье разработана информационная технология построения системы OFDM-FHSS на основе оптимальных частотно-временных последовательностей и кодов Рида-Соломона. Использование разработанной информационной технологии на практике позволит повысить помехоустойчивость и уменьшить сложность реализации средств радиосвязи, использующих технологию OFDM-FHSS. Information technology of OFDM-FHSS system construction based on optimal time-frequency sequences and Reed-Solomon codes was designed in the paper. The usage of developed information technology in practice will improve noise immunity and reduce the complexity of radio communications used OFDM-FHSS technology.