Формування стратегії керування технологічним модулем за даними поточного моніторингу та експрес-діагностики - Ярмілко, А.В. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті представлено концепцію та методику формування економічно ефективної стратегії керування технологічним модулем на основі поєднання принципів адаптивності та оптимальності. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти її реалізації. Наведено результати імітаційного моделювання процесу визначення поточних стратегій при відпрацюванні виробничої ситуації. В статье представлены концепция и методика формирования экономически эффективной стратегии управления технологическим модулем на основе соединения принципов адаптивности и оптимальности. Рассмотрены теоретические и практические аспекты её реализации. Приведены результаты имитационного моделирования процесса определения текущих стратегий при отработке производственной ситуации. The article introduces the concept and methodology of formation of the cost-effective control strategy of process module on the base of combining of adaptability and optimality principles. The theoretical and practical aspects of its implementation are considered. The results of simulation modeling process of determining of the current strategies under the re-creation of manufacturing situation are represented.