Моделирование надежности невосстанавливаемой квазимостиковой структуры - Пасько, В.П. (Математичні машини і системи, 2013)
Рассмотрены вопросы статистического моделирования надежности квазимостиковой структуры на основе генераторов случайных чисел, имеющих -распределение. Предложены алгоритм моделирования надежности и примеры моделирования надежности системы для различных исходных данных на показатели надежности составных частей. Розглянуті питання статистичного моделювання надійності квазімісткової структури на основі використання генераторів випадкових чисел, що мають -розподіл. Запропоновано алгоритм моделювання надійності та приклади моделювання надійності системи для різноманітних вихідних даних щодо показників надійності складових частин. The questions of statistical modelling of quasibridge structure reliability are considered on the basis of generators of the random numbers having -distribution. The algorithm of reliability modelling and examples of systems reliability modeling for the various initial data on reliability parameters of components are offered.