Вітчизняний ключ для автентифікації користувачів, опис, аналіз та пропозиції щодо використання - Корольов, В.Ю.; Поліновський, В.В. (Математичні машини і системи, 2013)
Представлено вітчизняний ключ для автентифікації користувачів, опис, аналіз та пропозиції щодо використання засобу автентифікації користувачів інформаційних систем на базі українського ключа-автентифікатора (УАК). Запропоновано нову таймерну систему передачі інформації з обмеженим доступом з прихованим каналом автентифікації відправника. Представлены отечественный ключ для аутентификации пользователей, описание, анализ и предложения по использованию средства аутентификации пользователей информационных систем на базе украинского ключа-аутентификатора (УАК). Предложена новая таймерная система передачи информации с ограниченным доступом со скрытым каналом аутентификации отправителя. The national key for users’ authentication is presented. Description, analysis and suggestions for the usage of authentication of users of information systems based on the Ukrainian authentication key (UAK) are given. A new timer transmission system with limited access and buried channel of sender identity authentication is suggested.