Ремонт глиняного посуду (за матеріалами неоліту — раннього заліза) - Гейко, А.В. (Археологія і давня історія України, 2011)
У статті подано дослідження ремонту глиняного посуду епохи неоліту — раннього залізного віку
на території України. В статье подано исследования ремонта глиняной
посуды эпохи неолита — раннего железа на территории Украины. The article deals with the investigations of the repair
of pottery during the Neolithic — the Early Iron
Age of the territory of Ukraine.