Пошук оптимальних шляхів у дереві рішень - Панченко, М.В. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2004)
Пропонується методика прогнозування розвитку нестабільних процесів за допомогою методу дерева рішень на основі експертної інформації відносно розвитку окремих параметрів, що впливають на результат прогнозу. Описуються методи пошуку оптимальних шляхів у дереві. Предлагается методика прогнозирования развития нестабильных процессов с помощью метода дерева решений на основе экспертной информации относительно развития отдельных параметров, которые влияют на результат прогноза. Описываются методы поиска оптимальных путей в дереве. The methodic of prediction of the unstable processes with the help of the method of the tree of decisions on the base expert information concerning development of the separate parameters, which influence on the result of prediction is proposed. The methods of searching optimal ways in the tree of decisions are described.