Системы верификации на основе реконфигурируемых устройств - Палагин, А.В.; Опанасенко, В.Н.; Сахарин, В.Г. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2004)
Выполнен анализ принципов построения и функционирования современных систем верификации реконфигурируемых устройств на основе программируемых логических интегральных схем (ПЛИС) таких известных фирм, как Virtual Computer Corporation (HOT), Nallatech (FUSE), Aptix (System Explorer), Xilinx (XtremeDSP Development Kit). Данные системы, реализуя интеграцию конфигурируемой платы и инструментальных средств проектирования, являются средством для оценки, настройки и макетирования проектов, которые используют кристаллы ПЛИС и другие компоненты в качестве вычислительного элемента системы. Виконано аналіз принципів побудови і функціонування сучасних систем верифікації реконфігуровних пристроїв на основі програмовних логічних інтегральних схем (ПЛІС) таких відомих фірм, як Virtual Computer Corporation (HOT), Nallatech (FUSE), Aptix (System Explorer), Xilinx (XtremeDSP Development Kit). Дані системи, що реалізують інтеграцію реконфігуровної плати та інструментальних засобів проектування, є засобом для проектування, оцінки, настроювання і макетування проектів, які використовують кристали ПЛІС та інші елементи як обчислювальні елементи системи. The analysis of principles of a design and operation of modern systems of verification of reconfigurable PLD - based devices of such known corporations, as Virtual Computer Corporation (H.O.T), Nallatech (FUSE), Aptix (System Explorer), Xilinx (XtremeDSP Development Kit) is made. These systems, realizing integration of configurable plate and tools of designing, are means for an evaluation, set-up and prototyping of the projects using PLD chips and other elements as a computing element of a system.