Оценка коэффициента вариации по результатам испытаний в форсированном режиме - Федухин, А.В. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2004)
Предлагается метод оценки коэффициента вариации наработки до отказа изделий в режиме применения по результатам форсированных испытаний на основе использования дополнительной априорной информации о составных процессах деградации. Запропоновано метод оцінки коефіцієнта варіації наробітку до відмови виробу в режимі призначення за результатами форсованих випробувань на основі використання додаткової апріорної інформації про складні процеси деградації. The method of an estimation of variation factor of an operating time to refusal of products in a mode of application on results of the forced tests on the basis of using the additional aprioristic information about compound processes of degradation is offered.