Концептуальна модель системи образного аналізу і синтезу природно-мовних конструкцій - Бісікало, О.В. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті запропоновано підхід до побудови концептуальної моделі образного аналізу і синтезу природно-мовних конструкцій. Отримано систему припущень для послідовного нарощування у висунутій концепції функціональних можливостей відомих психофізіологічних феноменів. В статье предложен подход к построению концептуальной модели образного анализа и синтеза естественно-языковых конструкций. Получена система предположений для последовательного наращивания в концепции функциональных возможностей известных психофизиологических феноменов. The approach to creation of conceptual model of the figurative analysis and synthesis of natural language constructions is offered in the article. The system of assumptions for consecutive building in the concept of functionality of known psychophysiological phenomena is received.