Застосування мережевої топології Flat Neighborhood Network для побудови кластерних суперкомп’ютерів - Мар’янович, Т.П.; Кошулько, О.А. (Математичні машини і системи, 2004)
Розглянуто мережеву топологію Flat Neighborhood Network (FNN), орієнтовану на створення вартісно-ефективних кластерних суперкомп’ютерів. Представлено метод побудови FNN-конструкцій та запропоновано критерії їх оцінювання. Рассмотрена сетевая топология Flat Neighborhood Network (FNN), ориентированная на создание эффективных в ценовом отношении суперкомпьютеров. Представлен метод построения FNN-конструкций и предложены критерии их оценки. The Flat Neighborhood Network (FNN) topology for the cost-effective cluster supercomputer designing is considered. The method of building the FNN designs and criteria of quality of the FNN designs are presented.