Комплексна інтелектуальна підтримка процедур ситуаційного управління активними об’єктами - Косс, В.А. (Математичні машини і системи, 2004)
У статті розглядаються особливості інтелектуальної підтримки процедур управління активними об’єктами з позиції технології ситуаційного управління та дається аналіз місця готових СППР, що домінують на ринку програмних продуктів, при їх застосуванні в системах управління активними об’єктами. В статье рассматриваются особенности интеллектуальной поддержки процедур управления активными объектами с позиции технологии ситуационного управления и дается анализ места готовых СППР, которые доминируют на рынке программных продуктов, при их использовании в системах управления активными объектами. In the paper there are considered features of intellectual support of management procedures of active objects from a position of technology of situation management and there is also given the analysis of the place of Systems of Support of Making Decisions, which dominate in the market of software at their use in systems of control by active objects.