Технология интеграции средств защиты сетевого периметра - Алишов, Н.И.; Марченко, В.А. (Математичні машини і системи, 2006)
У статті розглядається новий підхід в технології інтеграції захисту мережевого периметра інформаційної системи. Подається формалізація технології організації захисту мережевого периметра і дається її короткий опис. Описуються результати експериментального моделювання запропонованої технології в середовищі дискретного моделювання OMNET++. У статті розглядається новий підхід в технології інтеграції захисту мережевого периметра інформаційної системи. Подається формалізація технології організації захисту мережевого периметра і дається її короткий опис. Описуються результати експериментального моделювання запропонованої технології в середовищі дискретного моделювання OMNET++ In article the new approach in technology of integration of means of protection of network perimeter of information system is considered. Formalization of technology of the organization of protection of network perimeter is adduced and its brief description is given. Results of experimental modelling of the offered technology in the environment of discrete modelling OMNET ++ are described.