Методология анализа и синтеза реконфигурируемых топологий мобильных сетей связи - Горбунов, И.Э. (Математичні машини і системи, 2006)
Рассмотрена методология реконфигурации топологии сетей WATM, исходя из надежности их функционирования. Предложен пример реализации методологии системного анализа и синтеза процессов реконфигурации топологии сети. Розглянуто методологію реконфігурації топології мереж WATM, виходячи з надійності їхнього функціонування. Запропоновано приклад реалізації методології системного аналізу і синтезу процесів реконфігурації топології мережі. The methodology of reconfigurable topology of WATM networks is considered, proceeding from reliability of their functioning. The example of implementation of methodology of the system analysis and synthesis of network topology reconfiguration processes is offered.