Дослідження впливу навмисних завад на пропускну спроможність засобів радіозв'язку з технологією MIMO-OFDM - Зайцев, С.В. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті проводиться аналіз впливу навмисних завад типу білий гаусівський шум на системи зв’язку з технологією MIMO-OFDM. Отримані нові аналітичні залежності для розрахунку пропускної спроможності засобів радіозв’язку з технологією MIMO-OFDM, що враховують щільності розподілу ймовірностей квадратурних складових завад. В статье проводится анализ воздействия преднамеренных помех типа белый гауссовский шум на системы связи с технологией MIMO-OFDM. Получены новые аналитические зависимости для расчета пропускной способности средств радиосвязи с технологией MIMO-OFDM, которые учитывают плотности распределения вероятностей квадратурных составляющих помех. The impact of jamming such as white Gaussian noise on communication systems with MIMOOFDM technology is analyzed. New analytical expressions for calculating the throughput capability of radio communications means with MIMO-OFDM technology which take into account the probability of density distribution of the quadrature noise components are obtained.