Онтологічний підхід до конструювання інтерфейсу користувача в системах індуктивного моделювання - Піднебесна, Г.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2014)
В роботі розглядається онтологічний підхід до побудови інтерфейсу користувача при конструюванні засобів індуктивного моделювання, заснованих на знаннях. В работе рассматривается онтологический подход к построению пользовательского интерфейса при конструировании средств индуктивного моделирования, основаных на знаниях. This paper considers the ontological approach to structuring of user interface in the design of inductive modeling tools.