Об оптимизации размещения данных в PIM-системе - Яковлев, Ю.С.; Тихонов, Б.М. (Математичні машини і системи, 2006)
На основе анализа существующих подходов к размещению данных в PIM-системах ("Processor-in-Memory") сделан вывод о специализации подхода для каждой созданной PIM-системы. Сформулированы основные положения для построения универсального метода оптимального размещения данных, основанного на особенностях архитектурно-структурной организации PIM-систем. Отмечена возможность его практической реализации на основе инженерно-технических решений декларационного патента авторов. На основі аналізу існуючих підходів до розміщення даних у PIM-системах ("Processor-in-Memory") зроблений висновок про спеціалізацію підходу для кожної створеної PIM-системи. Сформульовані основні положення для побудови універсального методу оптимального розміщення даних, заснованого на особливостях архітектурно-структурної організації PIM-систем. Відзначена можливість його практичної реалізації на основі інженерно-технічних рішень деклараційного патенту авторів. On the basis of the analysis of existing approaches to accommodation of data in PIM-systems ("Processor-in-Memory") it is drawn a conclusion on specialization of the approach for each created PIM-system. Substantive provisions for the construction of a universal method of optimum accommodation of data based on features of the architecturally-structural organization of PIM-systems are formulated. The opportunity of its practical realization on the basis of production decisions of the declaration patent of authors is noted.