Рекурсивний метод частотно-фазового аналізу двохтонального частотно-маніпульованого сигналу - Безвербний, І.А. (2006)
У роботі пропонується метод частотно-фазового аналізу двохтонального частотно-маніпульованого сигналу засобами цифрової обробки, розглядається обчислювальний процес за допомогою чисельно-аналітичного методу, побудованого на основі ковзного спектрального аналізу, описані результати експериментальної перевірки ефективності роботи програми-демодулятора тонального сигналу. В работе предлагается метод частотно-фазового анализа двухтонального частотно-манипулированного сигнала средствами цифровой обработки, рассматривается вычислительный процесс при помощи численно-аналитического метода, созданного на основе скользящего спектрального анализа, описаны результаты экспериментальной проверки эффективности работы программы-демодулятора тонального сигнала. The two-tone frequency-shift keyed signal frequency and phase analysis technique by means of digital processing is proposed, the computation process using digital-analytical method on the base of slide spectral analysis is considered, the experimental check results of the tone signal program-demodulator system efficiency is described in this paper.